Wybrałem takie najciekawsze fragmentu z wywiadu do skomentowania
Cytat:
|
Pod tym względem ciężka praca w gabinetach w poprzedniej rundzie przyniosła wiele efektów.
|
Ta mityczna ciężka praca
Cytat:
|
Wystarczyłoby zdobyć z tych straconych punktów połowę, mielibyśmy miejsce na podium ze stratą punktów do lidera.
|
Co poradzić... tak niedużo trzeba było, a bylibyśmy na podium...
Cytat:
|
Ale czy można winić za to wyłącznie sztab trenerski, który według wszelkich badań w piłce nożnej ma maksymalnie 5-10 procent wpływ na ostateczny wynik poszczególnego spotkania?
|
Prze kot, on już to ma wszystko przeliczone
Cytat:
|
Trener Sobolewski jest nim dlatego, że powierzona mu została misja ze względu na kompetencje, które ma.
|
O ja pier.dole. Tak z głowy z tego co pamiętam to nasz as był tylko chwilę w Płocku.
Cytat:
|
Inna sprawa, myśli pan, że do Wisły lgną trenerzy widząc to, jaką mamy stabilność w tym temacie od wielu lat?
|
A to nie przypadkiem przez rozjebanie klubu rodziną i znajomymi?

Bo jeżeli chodzi o częstotliwość zmiany trenerów to od średniej jakoś specjalnie nie odbiegamy.
Cytat:
|
który może delikatnie uzmysłowić ludziom, jak trudnym tematem do ogarnięcia jest dla Wisły gra w I lidze.
|
Niby świadomy, a z drugiej strony widać, że tam wcale nie ma ciśnienia na Ekstraklasę.
Cytat:
|
Krew człowieka zalewa, że nie może tego przeznaczyć na poprawę cateringu, rozwoju sklepu oraz akademii czy na realizację nowych projektów.
|
Ja to się nie znam, ale osobiście skupiłbym się jednak na awansie do Ekstraklasy, a nie na kiełbaskach.
Cytat:
|
Nie mogę powiedzieć, że ta umowa była wybitnym sukcesem negocjacyjnym z naszej strony kilka lat temu.
|
Żeby to była tylko ta jedna rzecz, którą zajebali...
Cytat:
|
Po co mam czytać na swój temat w internecie wypociny jakiegoś Pana Januszexa?
|
To chyba o mnie, zatem pozdrawiam cieplutlo.
P.S. Link
https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ar/c2-18048143