Wyświetl pojedynczy post
nero
Hanys

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2023, 01:27
Wybrałem takie najciekawsze fragmentu z wywiadu do skomentowania

Cytat:
Pod tym względem ciężka praca w gabinetach w poprzedniej rundzie przyniosła wiele efektów.
Ta mityczna ciężka praca

Cytat:
Wystarczyłoby zdobyć z tych straconych punktów połowę, mielibyśmy miejsce na podium ze stratą punktów do lidera.
Co poradzić... tak niedużo trzeba było, a bylibyśmy na podium...

Cytat:
Ale czy można winić za to wyłącznie sztab trenerski, który według wszelkich badań w piłce nożnej ma maksymalnie 5-10 procent wpływ na ostateczny wynik poszczególnego spotkania?
Prze kot, on już to ma wszystko przeliczone

Cytat:
Trener Sobolewski jest nim dlatego, że powierzona mu została misja ze względu na kompetencje, które ma.
O ja pier.dole. Tak z głowy z tego co pamiętam to nasz as był tylko chwilę w Płocku.

Cytat:
Inna sprawa, myśli pan, że do Wisły lgną trenerzy widząc to, jaką mamy stabilność w tym temacie od wielu lat?
A to nie przypadkiem przez rozjebanie klubu rodziną i znajomymi? Bo jeżeli chodzi o częstotliwość zmiany trenerów to od średniej jakoś specjalnie nie odbiegamy.

Cytat:
który może delikatnie uzmysłowić ludziom, jak trudnym tematem do ogarnięcia jest dla Wisły gra w I lidze.
Niby świadomy, a z drugiej strony widać, że tam wcale nie ma ciśnienia na Ekstraklasę.

Cytat:
Krew człowieka zalewa, że nie może tego przeznaczyć na poprawę cateringu, rozwoju sklepu oraz akademii czy na realizację nowych projektów.
Ja to się nie znam, ale osobiście skupiłbym się jednak na awansie do Ekstraklasy, a nie na kiełbaskach.

Cytat:
Nie mogę powiedzieć, że ta umowa była wybitnym sukcesem negocjacyjnym z naszej strony kilka lat temu.
Żeby to była tylko ta jedna rzecz, którą zajebali...

Cytat:
Po co mam czytać na swój temat w internecie wypociny jakiegoś Pana Januszexa?
To chyba o mnie, zatem pozdrawiam cieplutlo.

P.S. Link https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ar/c2-18048143
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując