Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2023, 16:26
Cytat:
Masz racje Jaroo, nigdzie sie od sciany nie odbijalismy, dlatego media ciagle pisaly o tym, ze przygoda koszulkowego dobiegla konca, przez jakies 3 tygodnie
.

Ale po co Ty to wszystko mieszasz? Najpierw mówisz, że top ileś nas wyjaśni, a jak Ci mówię, że nas nikt nie wyjaśnił i z każdym już graliśmy z góry, to mówisz, że od nikogo się nie odbiliśmy i że trenera chcieli zwalniać.

Mów o faktach, a nie mieszasz to wszystko. Żaden top nas nie wyjasnił w tym sezonie, w grze coś drgnęło, przede wszystkim w wynikach i póki co sytuacja została opanowana jak na ten etap rozgrywek i mając w pamięci chujowy start. Jeśli to dalej będzie wyglądało tak jak od tych 7 kolejek (a nawet może wygladac trochę gorzej) to plan pt awans z miejsc 1-2 zostanie wykonany.

Ja byłem za zwolnieniem Sobola ale skoro nie został zwolniony wczesniej to tym bardziej nie zostanie zwolniony jak wyniki się poprawiły. Nasz problem polega na tym, że to słaby trener i jeśli wylądujemy w barażach to może być znowu trud całego sezonu zmarnowany. Kolejny problem pojawia się przy awansie. Czy z Sobolem nie pogubimy na tyle dużo pkt. w eklapie, że później zmiana trenera już nie uratuje sytuacji i spadniemy?

O takim czymś uważam, że można rozmawiać ale nie wymyślać, że nas wyjasni ktoś w tej lidze skoro do 12 kolejki nikt nas nie wyjasnił...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując