Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2023, 16:11
Cytat:
To nie jest narzekanie tylko realna ocena sytuacji. Wy sie jaracie nabijaniem goli druzynom, ktore sa slabe same w sobie (lub maja ogromne problemy z organizacja gry, dyscyplina taktyczna), i takie wyniki z tymi druzynami powinny byc przyjmowane jak cos zupelnie normalnego i naturalnego, bo my w porownaniu do tych druzyn przeplacamy kadre 3krotnie, a robicie z tego wydarzenia jakbysmy zapakowali 4 Barcelonie. Lodu.

Przyjda mecze z druzynami z top, o stawke, i bedzie powtorka z rozrywki czyli miekkie i mokre gacie i 4 w plecaku.

Bo my nadal nie mamy zadnej alternatywy na gre inna niz to co prezentujemy. Wyniki przyszly, bo Hiszpanie troche sie w koncu zgrali, mamy latwy kalendarz, rywale nie sa wymagajacy.
Co Ty gadasz? Zobacz na wyniki z tego sezonu i zpoprzedniej rundy, Akurat ten sezon różni się tym, że tracimy z cieniasami punkty ale z czołówką idzie lepiej. Wpakowaliśmy 4 i 5 goli Motorowi i Arce, a to są dobre drużyny na obecnym etapie. Z drużynami z top 4 mamy 2 porazki i 2 remisy.
Także to nie jest tak jak w tamtej rundzie, ze przegraliśmy 5 meczów z czołówką I ligi.

Nikt tu się nie podnieca, tylko realnie ocenia sytuację. Ja za Sobolem nie jestem ale jeśli bedzie miał wyniki to nie będę gadał, że trzeba go wyjebać jak najszybciej bo ostatecznie trenera weryfikują właśnie wyniki.

A co do weryfikacji Wisły przez czołówkę to ona już własnie miała miejsce. Oceniam, że obecny skład I ligi jest słabszy niż ten z poprzedniego sezonu. Tu już nas nie ma kto zweryfikować, bo zagraliśmy z każdym z góry.

Jeśli szukamy drużyn, które nas sprawdzą, to bardziej trzeba się przyjrzeć tym meczom, które przegraliśmy czy remisowaliśmy z dołem i srodkiem tabeli. Bo to tam jest nasz problem.

Tak się składa z terminarzem, że jeszcze w tym roku na koniec gramy z całym środkiem tabeli, kolejka po kolejce, takze z tego co pamiętam mamy tam TBB, Lechię i GKS Katowice.
Aczkolwiek tak jak pisałem, ten sezon jest inny niż poprzedni i bardziej żal straty punktów z dołem tabeli niż tymi lepszymi drużynami, bo akurat z tymi lepszymi jakoś punktujemy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując