Cytat:
|
Ale widać jak kilka łatwo strzelonych bramek (większość po kontrze, kiedy mnóstwo przestrzeni mają Hiszpanie i nie potrzeba tutaj żadnej pracy trenerskiej) przesłania obraz prawdziwej gry drużyny.
|
No powiem Ci, że trochę się zakręciłeś... Trenera osądzi cały sezon a nie jeden czy 5 meczów. Póki co sytuację opanował. Ja np dalej nie wierzę, że to jest właściwy człowiek ale głupot nie ma co gadać.
Z praktycznie całym top 8 to my już mecze mamy rozegrane.
Przegraliśmy z Odrą i Tychami.
Zremisowaliśmy z Miedzią i Łęczną (z Łęczną frajerski remis)
I pokonaliśmy a raczej rozgromiliśmy Arkę i Motor, które są obecni na miejscach 6 i 7.
Z TOP4 za bardzo nie popunktowaliśmy, pomijam fakt jak te mecze wyglądały ale to nie jest kluczowe. Kluczowe jest na koniec sezonu być najlepszym. Nasz problem to nie są te 4 mecze z TOP 4 czy mecze z TOP8, tylko strata punktów ze środkiem czy dołem tabeli. Bo albo możemy przegrywać z rywalami z powiedzmy TOP6 ale wygrywamy wszystko inne, albo możemy sobie pozwolić na porażki czy remisy z dołem tabeli ale wygrywamy często z TOP6.
Póki co, dzięki obecnej formie nie wygląda to źle i ta liga jeszcze nas nie zweryfikowała, niestety my też nie zweryfikowaliśmy jej. Na pewno mówienie w tej sytuacji, że nas TOP8 wyjasni jest błędem.