Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2023, 10:26
Po co te baraże, po co awans? Jak mamy być najpierw tłem w eliminacjach dla Mołdawi, Albanii i Czech, później nawet fartem czy po przepięknej grze awansować z barażów, żeby znowu na turnieju być tłem dla wszystkich, to po co to komu?
Po co nam wyniki ponad stan? Dlaczego w Polsce tak usilnie liczy się jedynie wynik? Aby tylko się udało, nawet niech powymierają wszystkie kraje, abyśmy tylko zagrali w turnieju X. Lepiej to zaorać na 10 lat, czy 20, stworzyć jakiś plan rozwoju polskiej piłki i za 20-30 lat mieć normalną kadrę a nie kadrę zjebów, którzy nie potrafią udźwignąć ciężaru żadnego meczu w kadrze a do kłócenia się o premię pierwsi.

Czy to ma jakiekolwiek znaczenie czy na Euro zagramy? Chyba tylko takie, że już się ośmieszyliśmy w kwalifikacjach i jeszcze drugi raz się uda ośmieszyć.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując