Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.10.2023, 13:03
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
W temacie Biegańskiego to transmisja z meczów rezerw jest doskonałą metodą by pokazać, że pan Trener miał rację.
Akurat jego decyzje personalne o tym kto się mieści do osiemnastki zwykle broniłem, t.j. nie zakładam że ci co nie grają to mega piłkarze. A gra Biegańskiego od dawna mi się nie podobała. Casus Hugiego - ostatecznie okazało się że nie grał bo jest wolny i bez formy.

Byłem sceptyczny co do braku Talara (który według mnie ma jakiś tam potencjał) i nie dawaniu Olejarki na zmianę na swojej pozycji, ale ostatecznie to też nie jest tak że uważam że oni jakoś drastycznie grę poprawią. No ale w sytuacji kiedy Basha ma zjazd formy i zaczął sabotować grę to lepiej żeby na ostatni kwadrans wszedł Talar.

Podobnie nie podobało mi się wystawianie na siłę Dudy kiedy gra Krzyżanowski, ale to też się zmieniło w ostatnim meczu.

Za co krytykuję Sobolewskiego większość tutaj powinna wiedzieć, nie jestem zresztą odosobniony, ale na pewno nie za to że nie gra Biegański.

Swoją drogą, skoro już o tym dyskutujemy, to ja średnio widzę sens w sprowadzaniu Sobczaka a pozbywaniu się takiego Sobola. Dodatkowe koszty przy blisko zerowym zysku sportowym. Nie żeby Sobol był dobry, ale czy wpuścimy jego czy Sobczaka jako desperacką próbę zmiany wyniku - efekt zbliżony, czyli żaden.
Tak wiem, Sobczak raz przyfarcił z wolnego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.10.2023 o godz. 04:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując