Markus napisał(a):

|
Więc jak nie masz dostępu do dokumentów, nie wypowiadaj się, ile zarabiają w Wiśle poszczególni Hiszpanie, a ile poszczególni Polacy oraz kto tu niby jest przepłacony i kto naprawdę dostaje więcej, skoro nie masz żadnych danych, pozwalających tu podstawić jakiekolwiek miarodajne tezy.
|
Przeczytaj raz jeszcze co napisałem. Jeśli nie pomoże, przeczytaj raz jeszcze. I tak do skutku, czyli do momentu, w którym zrozumiesz co napisałem, a czego nie napisałem.
Cytat:
|
Możemy praktycznie wrzucać dowolne nazwisko, nie tylko grających w Wiśle Polaków, ale i innych ligowców. Nie muszą to być zawodnicy "z półki" Gogóla. Jak najbardziej możemy podstawiać również Sapałę, Sobczaka, Drygasa i tak dalej.
|
Brawo, właśnie zajarzyłeś o co się przyczepiłem na samym początku.
Czyli jest szansa, że za kilka postów zrozumiesz też co napisałem później...
Cytat:
|
A nie macie żadnych twardych danych pokazujących, że akurat ci Hiszpanie są drożsi w utrzymaniu niż większość tego typu zawodników z grona już ukształtowanych ligowców w innych polskich klubach.
|
Mamy więcej i danych (np. wypowiedzi samego prezesa), i przesłanek wnioskowania o danych (przytoczone wyżej u mnie i u Piknika) do interpretowania jak jest niż Ty, którego jedynym kontrargumentem jest "nie bo nie".
Pokaż "twarde dane", że jest inaczej, w końcu Ty na pewno swoje masz