Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2023, 07:44
Taki pół na pół mecz. Tam było wszystko. Od dziadostwa do 60 minuty meczu, dziadowskiej gry i składu do tej minuty, po przebudzenie gdy nastąpiły zmiany, lepszą grę a przede wszystkim walkę, widzieliśmy też typowe dla nas frajerskie zmarnowanie swojej pracy, czyli te 2 karne. Karne z dupy, w głupich sytuacjach i zamiast to dowieźć do końca to dogrywa, a mozna też powiedzieć, że gdyby wszedł 1 karny to by się skończyło 1:2.

Także od razu po tym 1:1 do głowy wróciły koszmary, że ja .......e, grali jak nigdy, przegrają jak zawsze. Masakra.

Na szczęście nie olali tego meczu, walczyli i można powiedzieć wymęczyli finalnie ten awans.
Mecz potwierdził jedynie to co każdy wiedział tzn nie wiem na .... ten Raton został sprowadzony - pewnie żeby Kiko i jego ludzie zarobili na jakichś prowizjach - nie wiem ile zarabia Raton i ile zarabia dobry trener bramkarzy ale podejrzewam, że gdyby nie ściągać Ratona, a jego pensję przeznaczyć na trenera, to moglibyśmy sobie pozwolić na ściągnięcie wysokiej klasy specjalisty od gry w bramce. A mając Brodę i Biegańskiego, to nic więcej niż taki fachowiec nam potrzebne nie było.

Oprócz kilku nazwisk, które obecnie ciągną nam grę nie mamy kompletnie nikogo kto mógłby wejść na boisko. Ta 40 osobowa kadra jest tak wąska jeśłi chodzi o pierwszą 11, że pozostaje się jedynie przeżegnać i powiedzieć coście panowie Kiko i Królewskie odjebali.

Junca bez formy, można gdzies tam próbować Krzyżanowskiego wprowadzać, może się rozwinie za x miesięcy.

I w sumie nic więcej ten mecz nie wyjąsnił i nie pokazał. No może oprócz tego, ze ta liga, Lechia, jest tak samo śmiezna jak nasza obecna Wisła i można tutaj będąc pokrakami na ambicji wygrywać z każdym.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując