Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2023, 15:33
Cytat:
Przed meczem z Motorem brakowało nam 7 punktów do awansu, po meczu brakuje 6 (slajd #3 ze stopki). Niby dlaczego "po ptokach"?
Jest po ptokach jeśli chcemy się podniecać pojedynczymi zwycięstwami. Jeśli nie będzie serii zwycięstw to uważam, że do miejsca 1-2 nie dojedziemy do końca. My musimy w którymś momencie stać się najlepiej punktującą drużyną w tej lidze, czy to jest możliwe?

Potrzeba około 64 pkt aby awansować bezpośrednio? Czyli brakuje nam 51 pkt w 25 meczach, tj punktowanie 2,04 na mecz, tj 17 zwycięstw i 8 porażek. Z tą ekipą to ja wątpię w takie wyniki. Czyli mniej więcej musimy wygrywać 2 mecze i jeden możemy przegrać i tak do końca.

Po prostu, dla mnie te wyniki z początku sezonu to żenada i porażka, trochę takie przekreślenie sezonu jeszcze przed 10 kolejką.
Aczkolwiek oczywiście nadal wszystk jest możliwe, tym bardziej zajęcie miejsc 3-6 nie jest trudne.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując