Wyświetl pojedynczy post
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2023, 13:43
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Zero szacunku mam do tej całej zgrai pasożytów, nawet nie hien, a pasożytów.
Przesadzasz. Oni ciężko pracują wykonując ważne dla klubu prace.

Na przykład zauważyłem że była w którymś momencie realna szansa że nasi kibice wejdą na mecz z Motorem. Rzecznik prasowy Karcz natychmiast został zaangażowany do napisania artykułu w którym wskazał na bliskie relacje pana prezesa z niejakim Jakubasem (ciekawe czy Jakubas o nich wie?), tak aby po ewentualnym sukcesie było wiadomo kto jest jego autorem. Numer stosowany już przez ten tandem nie jeden raz.

Niestety Jakubas jednak kazał spadać więc wyszło trochę na odwrót. Obstawiam, że w tej sytuacji rzecznik zostanie rzucony na front „bazy w Myślenicach” i publikując „zdobyte nieoficjalnie informacje” wyjaśni nam dlaczego to nie prezes jest winny upadkowi kolejnych zapowiedzi z d.

Bo przypominam, że na wiosnę wysłaliśmy profesjonalną ofertę, która miała załatwić sprawę migiem. Potem się przesunęło ale Socios mieli zatwierdzać projekt do końca czerwca. Potem pod koniec lipca prezes ogłosił, że wszystko załatwione i brakuje już tylko „kilku urzędniczych pieczątek”, potem znów się skomplikowało, ale chyba u Ryszki padła deklaracja, że do końca września ostatecznie musi być „wóz albo przewóz”. No to został tydzień.

Ciekawe jak dalej będzie się ten kabarecik rozwijał. Ale chyba na razie idzie nienajlepiej bo w wyprzedzającym artykule rzecznik Karcz na podstawie wiedzy tajemnej prorokował „kilka tygodni”.

Zastanawia mnie tylko czy ludzie w Socios nie widzą jak to wygląda czy są świadomą częścią tej zabawy.
Odpowiedz cytując