Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2023, 13:07
Ja to widzę tak, że ta IV liga jawi się jako nadzieja (złudna?) na oczyszczenie sytuacji. Wykrystalizowanie się normalnych zarządzcow, zasad i etyki pracy. Bo nasz jedyny plan od c lat, to wydać jak najwięcej kasy - jakby te kilka mln zł więcej, które mogliśmy wydać od kopciuszków ekstraklasy, czy teraz I ligi, mogło zrobić taką różnicę, że ani o spadek ani teraz brak awansu się nie musimy bać. Wymyślono sobie w Wiśle, że istnieje jakaś droga na skróty.

A mówimy, że lepiej było spadać do IV ligi 4 lata temu mając w myśli to co się stało przez te 4 lata. Nikt chyba też nie sądzi, że wystartowanie od nowa, od IV ligi to bułka z masłem i szybki awans do ekstraklasy. Chodzi jedynie o to, że nie upadliśmy, minęły cztery lata a my tak czy siak do tej IV ligi zmierzamy, a jeśli nie ot czeka nas ile 5-10-20? lat biedy, balansowania na krawędzi finansowej czy sportowej spadku z ekstraklasy/cięzkiej walki o awans do ekstraklasy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując