Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2023, 14:26
W sytuacji po WSH a niestety o zgrozo w obecnej sytuacji to jednak start od IV ligi wtedy, a może i teraz, wydaje się większą nadzieją i lepszą opcją niż to co funduje Królewski.
Trzeba też mieć na względzie, że nam sam awans wiele nie daje obecnie, to są dalej lata z długiem na plecach, które musza minać aby w dużej części go spłacić i móc normalnie funkcjonować. A każdy błąd, spadek itp ten dług roluje, bo trzeba znowu skądś pożyczać na spłatę i bieżace działanie.

Także warto liczyć, że my po pierwsze muismy awansować, a po drugie spłacić dług i wtedy wyjdzie x lat, które nam to zajęło, będziemy normalnym klubem i będzie sobie można zgadywać czy łatwiej i szybciej by się udało startując na czysto z IV ligi.

Ja nie mówię, że ktoś gdzieś da awans za darmo bo się jest dużym klubem. Ja mówię, ze start bez długów miałby sens. A awans dla tak wielkich klubów z niskich lig do chociażby I to nie jest nic nadzwyczajnego. Nawet widać o naszych rezerwach, które IV ligę zjadają na śniadanie...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując