Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2023, 12:35
No nie wiem, ja widziałem na TT wpisy, że zarabiamy ogromne pieniądze od sponsorów itd, że jest co raz lepiej z roku na rok Ale co do długów to jakoś konkretnych tabelek nigdy Jaro nie pokażę haha

To jest taki jebany magik. Czas go osądził. Dzisiaj można go stawiać bliżej Meresińskiego niż konkretnego człowieka czy biznesmena.
Przecież on cały czas zamydla oczy ludziom, zakłamuje rzeczywistość, prowadzi jakieś swoje gierki czy to z kibicami czy ludźmi z klubu (np aby przejąć władzę), do tego szuka atencji u anonimów z TT. To jest jebany żart jak ten człowiek działa. I on niby jest zapracowany i powazny biznesmen, który nie ma czas na nic, bo Wisła, bo praca zawodowa. Ale na błyszczenie w mediach zawsze się znajdzie wolna chwila Typ jest niesamowity. Trochę chyba zmieniał już dwa razy nazwisko, raz z Meresiński na Janoszek, a później z Janoszek na Królewki. Ciekawe co dalej.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując