wolfy napisał(a):

Czy Ty jesteś normalny? Mam czytać pięć razy ten Twój niegramatyczny bełkot skoro przesłanie jest jasne? Skład za słaby, bo nie udało się wrzutkami do nikogo sforsować wysokiej obrony Chrobrego.
I bełkot o presji w meczu z czerwoną latarnią ligi 
Człowieku, ogarnij się. Nie miałeś racji. Sobolewski to parodysta, sztab Legend też. Nic nie usprawiedliwia tych wyników.
Nic.
|
Od barażu jestem za wypieprzeniem sztabu, i nie mam z tym najmniejszego problemu by przyznać się do błędu we wcześniejszej ocenie. W przeciwieństwie do niektórych, którzy nawet jak nie mają racji to udają że tego nie czytają.
Jak ktoś sobie myśli że wrzucimy randomowych, nawet może i dobrych zawodników i stworzony z nich drużynę która od tak potrafi ze sobą grać to jest w błędzie. Nawet mecze z czerwona latarnia 1 ligi trzeba wybiegać i wygrać sposobem, co jak się okazuje dla naszego treneiro jest już za dużym wyzwaniem. Grać jako faworyt też trzeba potrafić, a jak pokazuje nasze boisko od 6 spotkań - kompromitujemy się na każdym kroku.
Zresztą, zobaczycie jak to mamy świetny skład gry zima znowu będzie rotacja po 10 zawodników w obie strony. I to czy będzie jeszcze Sobolewski czy nie.