Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2023, 09:47
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Czy Ty jesteś normalny? Mam czytać pięć razy ten Twój niegramatyczny bełkot skoro przesłanie jest jasne? Skład za słaby, bo nie udało się wrzutkami do nikogo sforsować wysokiej obrony Chrobrego.

I bełkot o presji w meczu z czerwoną latarnią ligi

Człowieku, ogarnij się. Nie miałeś racji. Sobolewski to parodysta, sztab Legend też. Nic nie usprawiedliwia tych wyników.

Nic.
Od barażu jestem za wypieprzeniem sztabu, i nie mam z tym najmniejszego problemu by przyznać się do błędu we wcześniejszej ocenie. W przeciwieństwie do niektórych, którzy nawet jak nie mają racji to udają że tego nie czytają.

Jak ktoś sobie myśli że wrzucimy randomowych, nawet może i dobrych zawodników i stworzony z nich drużynę która od tak potrafi ze sobą grać to jest w błędzie. Nawet mecze z czerwona latarnia 1 ligi trzeba wybiegać i wygrać sposobem, co jak się okazuje dla naszego treneiro jest już za dużym wyzwaniem. Grać jako faworyt też trzeba potrafić, a jak pokazuje nasze boisko od 6 spotkań - kompromitujemy się na każdym kroku.

Zresztą, zobaczycie jak to mamy świetny skład gry zima znowu będzie rotacja po 10 zawodników w obie strony. I to czy będzie jeszcze Sobolewski czy nie.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.09.2023 o godz. 09:51.
Odpowiedz cytując