Karherop napisał(a):

Przeczytaj moj post z 5 razy, bo naprawdę masz spore problemy ze zrozumieniem tekstu czytanego.
Gdzie ja napisałem że Radzio ma słaby skład? Skład jeśli chodzi o umiejętności indywidualne ma najlepszy w 1 lidze, ale jeśli chodzi o grę pod presją/wynik/ambicje to jest dół tabeli. Taki sobie wybrali z dyrektorem to taki mają. I nie wierzę że nie można było ściągnąć innych opcji czy to teraz czy w zimie.
Wymienienilbym spokojnie np Rodado na Szczepana z Ruchu, albo Villara na Michalika z Miedzi. I cóż z tego że technicznie pewnie 9 na 10 pojedynków 1 na 1 by z nimi wygrali skoro na boisku jedni potrafią udźwignąć presję, a drudzy chowają się za kolegami. Zresztą przypuszczam że na treningach w Myślenicach to tam się tiki taka wyprawia, o coz z tego skoro nie ma to żadnego przełożenia na wyniki na boisku.
Skład mamy od czapy, trenera mamy do czapy i na tym się to zresztą nie kończy.
|
Czy Ty jesteś normalny? Mam czytać pięć razy ten Twój niegramatyczny bełkot skoro przesłanie jest jasne?
Skład za słaby, bo nie udało się wrzutkami do nikogo sforsować wysokiej obrony Chrobrego.
I bełkot o presji w meczu z czerwoną latarnią ligi
Człowieku, ogarnij się. Nie miałeś racji. Sobolewski to parodysta, sztab Legend też. Nic nie usprawiedliwia tych wyników.
Nic.