Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2023, 09:32
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Przeczytaj moj post z 5 razy, bo naprawdę masz spore problemy ze zrozumieniem tekstu czytanego.

Gdzie ja napisałem że Radzio ma słaby skład? Skład jeśli chodzi o umiejętności indywidualne ma najlepszy w 1 lidze, ale jeśli chodzi o grę pod presją/wynik/ambicje to jest dół tabeli. Taki sobie wybrali z dyrektorem to taki mają. I nie wierzę że nie można było ściągnąć innych opcji czy to teraz czy w zimie.

Wymienienilbym spokojnie np Rodado na Szczepana z Ruchu, albo Villara na Michalika z Miedzi. I cóż z tego że technicznie pewnie 9 na 10 pojedynków 1 na 1 by z nimi wygrali skoro na boisku jedni potrafią udźwignąć presję, a drudzy chowają się za kolegami. Zresztą przypuszczam że na treningach w Myślenicach to tam się tiki taka wyprawia, o coz z tego skoro nie ma to żadnego przełożenia na wyniki na boisku.

Skład mamy od czapy, trenera mamy do czapy i na tym się to zresztą nie kończy.
Czy Ty jesteś normalny? Mam czytać pięć razy ten Twój niegramatyczny bełkot skoro przesłanie jest jasne? Skład za słaby, bo nie udało się wrzutkami do nikogo sforsować wysokiej obrony Chrobrego.

I bełkot o presji w meczu z czerwoną latarnią ligi

Człowieku, ogarnij się. Nie miałeś racji. Sobolewski to parodysta, sztab Legend też. Nic nie usprawiedliwia tych wyników.

Nic.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując