serek.c2 napisał(a):

Dlaczego uważasz, że nie sugerujemy zmiany? Sugerujemy od dłuższego czasu, tyle tylko, że my wiążących decyzji nie podejmiemy za włodarzy klubu, nie od tego jesteśmy. Swoją opinię w temacie trenera, jako zarząd Stowarzyszenia, przedstawiliśmy już dawno. Niedawno w ramach RN klubu odbyło się głosowanie na temat obecnego sztabu, decyzja była podjęta niejednogłośnie (głosowania RN są niejawne, więc więcej szczegółów nie może zostać podane bez zgody całej Rady). Opinie członków stowarzyszenia prezes klubu też zna, bo jest aktywny na grupie Socios. Dlaczego zarząd klubu upiera się przy pozostawieniu szkoleniowca na stanowisku, ja osobiście nie jestem w stanie odpowiedzieć (oczywiście otrzymujemy jakieś argumenty, ale do mnie osobiście one nie trafiają).
Nie rozumiem też dlaczego piszesz o bezwarunkowym sponsorowaniu - ostatnia umowa z klubem na jakieś większe pieniądze została podpisana dwa lata temu. W tym roku nie przekazaliśmy klubowi jeszcze żadnych środków (ostatnie wsparcie finansowe miało miejsce w grudniu 2022 roku). Składki członków są gromadzone na naszym koncie, klub nie ma do nich dostępu. Warto zerknąć do raportów finansowych Socios, publikujemy je co miesiąc od 5 lat. Wszystko czarno na białym
|
Tylko koniecznie zafundujcie Sobolewskiemu i spółce wakacje w Turcji w przerwie zimowej. W lato nie polecieli i gorzej grają - słowa samego Królewskiego z wywiadu

To będą dobrze spożytkowane pieniądze
A tak na serio to trzymajcie pieniądze na czwartą ligę. Ani sportowo, ani - co o wiele gorsze - finansowo to się nie zepnie. Więc lepiej żeby coś zostało jak już wywiozą Królewskiego i jego Legendy na taczkach.