Wyświetl pojedynczy post
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2023, 10:05
Cytat:
Oczywiście, że Motor to bardzo dobra drużyna, ale musimy być świadomi, że mamy najmocniejszą drużynę w całej lidze i pod względem jakości mamy w niej najlepszych zawodników, więc każdy mecz jest do wygrania - uważa Krzyżanowski.

Cytat:
- W tym meczu było dużo niedokładności, mało było gry na dwa kontakty. Zawsze było przyjęcie, jeszcze sobie poprawienie i dopiero zagranie, więc wydaje mi się, że w tym meczu to były te minimalne detale, takie błędy techniczne - przyznał ponadto Krzyżanowski.

Jak widać dogmat JK i JB o samozajebistości Wisły rozlazł się szeroko i jest głęboko zakorzeniony.

Otóż drogi Jakubie zmartwię Cię. Okłamują Cię. W tym meczu nie detale były złe a całość i to do bólu. A ta "najlepsza w lidze drużyna" jest w stanie wygrać tylko i wyłącznie przez przypadek. Od czasu do czasu.

Gangrenę braku ambicji i tumiwisizmu toczącą klub od czasów JB widać było po przerwie. Spodziewać się było można, że ta "najmocniejsza drużyna w lidze" rzuci się z pianą na pysku na przeciwnika. Gdzieżby tam. Wolno, wolniej, ja do Ciebie ty do mnie. Długimi momentami to Chrobry prowadził grę pozwalając sobie nawet na bezczelne rozgrywanie piłki od bramkarza. Czego nasza "najmocniejsza" już nie robiła bo zwyczajnie tego nie umie. No ale po co się starać skoro pracownik na etacie trenera poklepie po plecach a JK na końcu walnie wpis o poparciu. A na koniec miesiąca kasa póki co się chyba jeszcze zgadza. Gangrena...
Odpowiedz cytując