Cytat:
|
Panowie, potencjał to nawet mam ja, tylko jeszcze nie odkryłem dziedziny życia, w której będę dobry.
|
Ale serio bez śmieszkowania. Te mecze nie wyglądają tak, że nas np taki Chrobry gnoi. W wielu meczach przeważamy jeśli chodzi o ataki, akcje, okazje, ogólnie takie "panowanie" nad meczem, w wielu się kopiemy po czołach ale też nie jest tak, że rywale nas klepią jak chcą.
Przeważnie to się kończy tak, że odjebiemy coś w obronie, ktoś się pomyli i tracimy gola. My z kolei strzelić nie umiemy nawet jak się rywal myli. Jak się nie myli to robimy dużo akcji a i tak strzelić nie umiemy.
Jak stracimy w jakimś newralgicznym momencie meczu bramkę nie daj boże, to już w ogóle psycha siada i otwiera się worek z bramkami i wieloma okazjami dla rywali.
Potencjał w nich moi zdaniem jest, liga oczywiście jest słaba i to pomaga, ale głównie uważam, że trener i sztab nic nie pomagają, mental leży i stąd takie są wyniki. Oczywiście z Sobolem i spółką wyników nigdy nie będzie, bo on już od dawna w ich oczach jest niedorajdą i zwykłym przegrywem.