|
Papszun to jedyna opcja, która daje nadzieje. Dlaczego? Dlatego, że się w tym polskim bagnie nie skompromitował jako trener. Jest wokół niego aura, że to profesjonalista i mocny charakter. I jest do wzięcia od zaraz.
Skorży się nie płaca tu ładować z ciepłej posadki, gdzie też sportowo się może spełniać. Przyjdzie tu, a za pół roku wyleci bo nic z kadą nie zbuduje. Po co mu to? I jeszcze go będą jebać w mediach.
Probierz to gościu, który już nie raz nie podołała zadaniu i ma raczej opinie kłótliwego, cwaniaczka, charakter mocny ale ciężki, a jak się do tego dołoży niepowodzenia w pracy, to już nie jest fajnie.
O Urbanach itp szkoda gadać, nazwiska wyciągane z dupy, przepychane przez kolesi dziennikarzy chyba tylko po to żeby się o nich mówiło.
To jeszcze jestem w stanie w tego Probierza jakoś uwierzyć, bo skoro teraz ma jakieś sukcesy, rozeznanie w U21, charakter ma, być może spróbował by wziąć za mordę tych idiotów naszych, to może jakiś sens w tym żeby on został selekcjonerem jest.
Także Papszun - Skorża/Probierz.
A jeszcze się mówi o Nawałce, co też jest dla mnie śmiechem. Już raz pokazał jak mu na głowę weszli patałachy.
Branie trenera z zagranicy to porażka gdy ma się mało czasu. Takiemu gościowi, o ile by chciał się wdrożyć w naszą piłkę to potrzeba ze 1-2 lata poznawania Polski, ligi, mentalności itp. Wstawianie takiego gościa to jest kopiuj wklej składu tego co grał wcześniej. Papszuny, Probierze itp to chociaż mają w głowie te kilkaset nazwisk kopaczy z Polski i na bieżąco oglądaną ekstraklasę i pewnie I ligę.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|