Wyświetl pojedynczy post
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2023, 11:24
Ale powiedz mi jak selekcjoner ma rozwijać piłkarzy, których ma do dyspozycji na kilka dni przed meczami reprezentacji?

Santos miał w Portugalii do dyspozycji piłkarzy na zupełnie innym poziomie technicznym + Cristiano jako lidera. Tutaj przyszedł i miał ulepić drużynę z Krychowiaków i całej tej reszty zbieraniny piłkarzy bez ambicji.

Nie chcę być złym prorokiem, ale taki Papszun wcale nie musi się sprawdzić w roli selekcjonera. Oczywiście ma 1000x lepsze pojęcie o polskich piłkarzach niż taki Santos, który przyjeżdżał oglądać polskie mecze ligowe, żeby udobruchać PZPN, a tak naprawdę miał na to wszystko wyjebane. Stary, nażarty kocur, któremu zostało już tylko jaranie papierochów.

Jeśli przyjdzie Papszun, to mam nadzieję, że zacznie od wy.......enia z drużyny Krychowiaka, Zielińskiego i innych piłkarzy, którzy przyjeżdżają na kadrę jakby za karę, pokazując 20% tego, co grają w klubie. Niech mu dadzą czas na zbudowanie drużyny z młodszych, głodnych sukcesów reprezentacyjnych chłopaków, którzy za grę w stroju z orzełkiem na piersi wyprują sobie na boisku flaki.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując