Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2023, 21:05
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Biedny Santos, za g.wniane 2 bańki euro (plus premie) rocznie musi pracować w takich koszmarnych warunkach ze strasznymi ludźmi… zrzućmy się na trzecią bańkę żeby mu nie było tak źle. Bo jeszcze inna strona medalu jest taka, że od zimy zechciał obejrzeć 2 mecze esy i mu wystarczyło, oglądać naszych grajków w innych ligach o ile wiem nie lata, siedzi na d.. w swojej Portugalii, żadnych efektów tego siedzenia niestety nie widać No i tylko kopacze i Kulesza źli.
W dupie mam Santosa, ale on jest najmniej winny patologii w naszej kadrze. Tak samo jak Gula nie był winny, że nasi
kopacze mieli wyjebane na wszystko, a władzom to nie przeszkadzało.

W PZPN jest tradycja traktowania kadry jako witryny reklamowej dla naszych młodych talentów. Dlatego potrzebny jest taki Brzęczek albo inny swojak do którego można zadzwonić i podszepnąć. Dlaczego Frankowski nie pojechał na mistrzostwa do Niemiec? Bo już był stary a potrzebne było miejsce dla kogoś z Lecha( Bosackiego). I tak to się przez lata kręciło. Wynik? Cel? Był jeden. Dopisać kolejny występ i nic nie zawalić.

Jak wczoraj zagrał Kamiński, Szymański? Tak jak reszta nic nie zawalili, gówno pomogli. A wynik no cóż. Santos winny.

Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
nie no Sousy to Ty nie usprawiedliwiaj, osrał to ważny kontrakt
Ja go nie usprawiedliwiam. Ja go zwyczajnie rozumiem.

Osrał całe nasze bagno, od piłkarzy przez działaczy na dziennikarzach kończąc. Bo zrozumiał, że szkoda czasu marnować. Niby weszliśmy na MŚ wyszliśmy z grupy, no ku... sukces historyczny, ale jak się na to wszystko patrzyło to się rzygać chciało. Gdyby nie Szczęsny i fuks to byśmy sztycha nie ugrali, ani ze Szwedami, ani z Arabami, a Argentyńczycy się zlitowali. Obraz nędzy i rozpaczy...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 11.09.2023 o godz. 21:20.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując