Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2023, 12:31
Cytat:
Ja śmiem podejrzewać, że w kilku sytuacjach, które ten "kapitan" miał, w tym biegnąc kilkadziesiąt metrów sam w stronę bramki rywala, każdy inny młodszy napastnik, niekoniecznie z kontraktem w Barcelonie, zamieniłby na gola.
To, co my dzisiaj mamy to banda tłustych kotów liżących się po fiutach i mających wywalone na oczekiwania kibiców.
Naprawdę w tych eliminacjach można było postawić na wprowadzanie młodych i zmianę pokoleniową, bo ani Lewandowski, ani Zieliński, tym bardziej Krychowiak czy pożalsieboże Bednarek nie są w stanie cokolwiek sensownego zrobić w polskiej piłce.
Dlaczego na młodych?
To bardziej łudzenie się, że gdyby nie Lewy albo inni to było by lepiej.
Ten "młody" to właśnie Bednarek. Może nie pierwszej młodości i już w tej kadrze ma meczów natrzaskanych ale kto ma w końcu grać? Ludzie poniżej 21 roku życia czy jedynie z polskiej ligi kopacze?

Lewy to już nie ten Lewy, co jeszcze niedawno ale co więcej np. od niego pokazuje Milik? Chociaż jego możesz zalicza do grona tłustych kotów. A Piątek? Chłop zagrał jeden poważny sezon w życiu i znikł.

Nie ma kogo nawet powołać do kadry. A ci co grają w niezłych klubach za granicą to jacyś impotenci piłkarscy jak przyjeżdżają na kadrę. Na prawdę nie udawajmy, że z takimi nazwiskami nie da się czegoś lepszego grać. Ale oni pokazali jakie mają podejście, najpierw kasa z premii, a później wyniki. Mi się wydaje, że dla nich wazniejszy i bardziej podniecający jest fakt dostania premii niż samego awansu dla awansu, wygrywania meczów czy fajnej gry. Później się kończy tak, że wyjebane na wszystko, aby jakoś awans wymęczyć i kasę dostać.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując