Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2023, 12:13
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Gdyby nie ten upośledzony kapitan to i dzisiaj i w niejednym meczu nawet byśmy punktów czy bramki nie umieli zdobyć.
Ja śmiem podejrzewać, że w kilku sytuacjach, które ten "kapitan" miał, w tym biegnąc kilkadziesiąt metrów sam w stronę bramki rywala, każdy inny młodszy napastnik, niekoniecznie z kontraktem w Barcelonie, zamieniłby na gola.
To, co my dzisiaj mamy to banda tłustych kotów liżących się po fiutach i mających wywalone na oczekiwania kibiców.
Naprawdę w tych eliminacjach można było postawić na wprowadzanie młodych i zmianę pokoleniową, bo ani Lewandowski, ani Zieliński, tym bardziej Krychowiak czy pożalsieboże Bednarek nie są w stanie cokolwiek sensownego zrobić w polskiej piłce.
Dlaczego na młodych?

Cytat:
Co się natomiast stanie, jeśli nasza drużyna narodowa zajmie miejsce poniżej 2.? Wtedy czeka ją dogrywka w marcu 2024 roku. Rozegrany zostanie wówczas turniej barażowy z udziałem najlepszych ekip z poszczególnych dywizji Ligi Narodów (A, B i C), które nie zdołają się zakwalifikować do Euro 2024 drogą tradycyjną.

Turniej ten będzie miał formę dwuetapową. W trzech ścieżkach odbędą się półfinały (na stadionie wyżej sklasyfikowanej w LN reprezentacji) i finał (jego gospodarz zostanie wylosowany).
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując