Wyświetl pojedynczy post
nero
Hanys

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2023, 08:36
Po przeczytaniu tego

OSC.N. napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem, że zaraz padnie zarzut, że ludzie muszą się domyślać, bo Klub nie informuje rzetelnie o wszystkich faktach. I tak jest, i tak będzie. Wiele informacji jest sferą tajemnicy przedsiębiorstw i jeżeli taka jest ich wola, to nie mogą być ujawniane. Rozumiem, że Klub piłkarski jest szczególnym przypadkiem przedsiębiorstwa i ma tysiące różnych interesariuszy, którzy są zainteresowani często najdrobniejszymi szczegółami działalności, ale nie zmienia to faktu, że jako Spółka musi też chronić dane wrażliwe swoje i swoich partnerów biznesowych. To jest kwestia balansowania między wiarygodnością i zaufaniem wśród swoich kibiców, a tym samym wśród partnerów biznesowych, a nie zawsze idzie to w parze. Prezes Królewski i tak moim zdaniem za często ujawnia wiele informacji, których w moim odczuciu nie ma potrzeby ujawniać i często spotyka się za to z moją krytyką.
Uważam, że jednak jest coś w tym co napisał @skarabeus poniżej

skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Czemu milczycie ? Bo wy to ONI. Idziecie ramię w ramię. Przyznałeś nam to w swoich postach. ty nigdy nie powinieneś być przedstawicielem Wisły! ty miałeś obowiązek być przedstawicielem tysięcy kibiców, którzy ci zaufali. A tak na prawdę w parszywy, brudny sposób wykorzystałeś tych tysięcy ludzi, żeby się stać NIMI.

Pozostaje jeszcze pytanie czy, aby na pewno przedstawiciel Socios został delegowany do RN, aby robić to co napisał...

Spoko bawcie się... w końcu nic się nie stało to tylko 1 liga i gigantyczne długi, a przedstawiciel Socios zajmuje się w radzie rozmowami z JK co za dużo powiedział w internecie...
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując