No dobra. Popcorn mi się skończył, chwilę czasu znalazłem, to pora jechać z tą furą gnoju, którą (chyba) nieświadomie wysypałeś Oskarze.
1) W swoim ostatnim wpisie piszesz wprost "MY PRZEDSTAWICIELE WISŁY".
I tutaj jest podstawa naszych różnic i podstawa mojego ataku na ciebie i serka.
Otóż wy nie po to poszliście do RN żeby być Z NIMI, ale żeby ICH KONTROLOWAĆ. Nie być Z NIMI. Być organem kontrolującym.
Tymczasem dosyć szybko i gładko staliście się NIMI.
I to jest dramat, większy od tego, co robi obecnie odklejony z Wisłą. A wiesz czemu? Bo robi tak, ponieważ jedyny podmiot, który mógłby go w jakikolwiek skontrolować i powiedzieć 'hola, hola kolega, zapędzasz się" stał się jego przystawką jak niegdyś LPR był przystawką PiSu. Wiesz jak skończyła LPR? wy skończycie dokładnie tak samo. Różnica polega na tym, że tam się wszyscy rozeszli w różne strony i spoko. A Wisła jak upadnie to będzie to wasza odpowiedzialność.
W sumie to teraz już wiem czemu serek miał piane na pysku na widok moich postów. Po prostu przejrzałem waszą uległość wobec odklejonego, a w sumie ta świadomość może uwierać jeśli jesteś w pozycji uległego. Tylko czemu nie macie jaj, aby Socios było niezależną i samodzielną organizacją kibicowską?
Smutne.
Piknik podsumował w sumie was bardzo celnie. Może odpowiesz jak się odnosisz do zadłużenia klubu na dodatkowe 25 mln złotych w dwa lata? 18-19 to Twoja odpowiedzialność również. Nie tylko odpowiedzialność przed własnym sumieniem.
Słuchamy,
2) Pycha kroczy przed upadkiem.
Dwuznacznie wypowiedzi o inteligencji jednego z bystrzej piszącego forumowicza (MaLk) to właśnie pokaz takiej pychy i lekceważenia.
Zresztą oba te posty pokazują jak bardzo głęboko w poważaniu masz przeciętnego kibica.
Uświadomię cię w czymś, bo chyba już sodówka od zajmowanego stanowisko zasłoniła zdrowe myślenie.
W momencie, kiedy wy (pozwól, że tak będę tytułować, bo sam już postawiłeś się w jednym szeregu z odklejonym) sięgneliście po pieniądze kibiców sprzedając im akcję zyskaliście kilkanaście tysięcy akcjonariuszy, którzy mają prawo znać odpowiedzi na kluczowe pytania. Takim kluczowym pytaniem jest czy to MADA chciało kupić klub i dlaczego do tej sprzedaży nie doszło. Podchodząc do jakichkolwiek rozmów z kimkolwiek powinniście wyjaśnić oferentowi specyfikę sytuacji Wisły i akcjonariatu i podkreślić, że ogromną wartością Wisły są jej kibice i dlatego pewien zakres transparentności musi być utrzymany, a jeśli to przeszkadza to pozdrawiamy i życzymy powodzenia gdzieś indziej.
Tymczasem z twoich wypowiedzi wybija, że o niczym nikogo nie trzeba informować. I zasadniczo bym się z tobą zgodził, gdyby nie jeden drobny fakt. odklejony klub przejął za 1666 zł (nie wiemy na jakich warunkach Jażdżyński przekazał swoje udziały). I tyle jest jego wkładu finansowego w klub. Cała reszta to pożyczki, o które się upomni kiedy będzie z klubu wychodził. Gdyby odklejony bawił się za swoje? Spoko, nie musi informować. Ale nie bawi się za swoje tylko za klubu pieniądze. Generuje potworne długi, jakich nawet sharakany nie zrobiły. A ty stoisz, patrzysz, i się nic a nic nie odzywasz. Mało tego. Twierdzisz, że nie należy o czymkolwiek informować

Jesteś człowieku całkowitym zaprzeczeniem osoby, która powinna być na stanowisku na którym jesteś i podejrzewam, że nie jeden Socios czytająć twoje wypociny drapie się po głowie i myśli sobie " że co ....a?"
3) ściema goni ściemę
Piszesz, że odklejony podał takie powody jakie podać mógł. Te, których nie mógł, np o reputacji czy pochodzeniu kasy podać nie mógł.
Po co w marcu wyskoczył jak filip z konopii, że inwestor jest super hiper mega fantastyczny i klekajcie narody zobaczycie gdzie Wisła będzie? Przecież już wtedy musieliście być po sprawdzeniu tego kontrahenta, wiedzieć jakie są jego fuckupy. A jeśli nie to, jest to totalna kompromitacja

Ogólnie, nie wiem czy masz tego świadomość, ale posłałeś pocałunek "śmierci" (takiej "działaczowskiej" a nie zyciowej, dla jasności, bo mi zaraz coś serek zarzuci czego nie napisałem haha

) Jarkowi. Sobie w sumie też. Uwiarygodniłeś, że kibice byli mamieni bzdurami. I robiliście to całkiem świadomie. Zasadniczo nie ma znaczenia, który z was. Czy ty w swoim oświadczeniu z okoły 36 strony (dzięki serek) czy odklejony pierdząc kocopoły przez 2 miesiące na temat inwestora, którego nie ujawniliście i nie podpisaliście. Wy no, bo przecież postawiłeś się w jednym szeregu z prezesem.
4) Pokrętna logika
Nie napisałem nigdzie, że inwestorem było MADA, no i nigdzie też nie napisał, że to nie było MADA

Taka jest logika jednego z fragmentów
Już MaLk celnie wypunktował. Jeśli to nie było MADA to możesz swobodnie negować, bo nie masz z nimi żadnej umowy o poufności. Jeśli to jest MADA to nie możesz nic powiedzieć
Druga część pokrętnej logiki: nigdzie nie napisałem, że inwestor został zweryfikowany pozytywnie, ani negatywnie. No i jest opcja pośrednia, że trochę tak a trochę tak.
No, ale chyba kolega oskar cierpi na demencję, ewentualnie ma problemy z pamięcią, bo wyleciały z głowy wypowiedzi swojego brata ramię w ramię jareczka, który jasno i klarownie i to nie raz i nie dwa powiedział, że inwestor jest sprawdzony, jest super, kładzie grubą kasę na stół i w ogóle co to nie będzie z tym inwestorem.
Zapomniał kolega ? Szukać linków do wypowiedzi? Do nagrań?
Na więcej za specjalnie nie mam już dziś siły. I zresztą nie chcę się już za bardzo nad tobą znęcać. Po części to ci nawet współczuje tego w co się wrąbałeś. Wyszedłeś tutaj na obrońcę decyzji jarka, w sumie sam się w tą rolę ubrałeś. I być może nawet bronisz człowieka, z którym się w tej kwestii kompletnie nie zgadzałeś. Dlatego będzie ostatni fragment.
5) Jazda jak po burej suce.
Właśnie z powodu wszystkiego, co napisałem powyżej jazda po was jak po burej suce jak najbardziej się wam należy.
Powyżej mamy wyjaśnioną waszą bierność (Socios) na dramatyczne sytuacje w historii Wisły.
Nie zareagowaliście na spadek.
Nie zareagowaliście na brak awansu.
Nie reagujecie na potworne zadłużanie Wisły, które to zadłużanie zaraz może się okazać przyczyną braku możliwości znalezienia kontrahenta, który da temu klubowi jakąkolwiek przyszłośc.
Włączyliście się w szopkę związaną ze sprzedażą klubu.
Klub jest na równi pochyłej, a wy nadal milczycie.
Czemu milczycie ? Bo wy to ONI. Idziecie ramię w ramię. Przyznałeś nam to w swoich postach. ty nigdy nie powinieneś być przedstawicielem Wisły! ty miałeś obowiązek być przedstawicielem tysięcy kibiców, którzy ci zaufali. A tak na prawdę w parszywy, brudny sposób wykorzystałeś tych tysięcy ludzi, żeby się stać NIMI.
Ultra obrzydliwe i brzydzące mnie postępowanie.
No... teraz to mi się dopiero ulało. Ale ktoś to w końcu powinien był napisać czarno na białym.