Nie chce mi się z Tobą rozmawiać człowieku, ja wszystko co miałem napisać już dawno napisałem, napisał również członek RN klubu z ramienia Socios. Pozdro i manipuluj sobie dalej
Tu jeszcze tylko dokładny cytat członka RN, żeby każdy widział, jak pięknie potrafisz przekręcić, dodać słówko lub dwa
OSC.N. napisał(a):

|
Proces negocjacyjny nadzorowany i konsultowany był przez jedną z największych na świecie kancelarii transakcyjnych jak również due-diligence było robione przez topowe firmy na świecie zajmujące się takimi badaniami. Sam ten fakt świadczy o tym, że nie mieliśmy do czynienia z firmą "krzak" jak to raczyłeś określić. Ze strony sprzedającej oraz Klubu wykonywany był szereg działań weryfikujących inwestora, o których oczywiście nie napiszę tylko po to, żeby zaspokoić ciekawość Pana Skarabeusa, a jednocześnie narazić na szwank naszą wiarygodność. Do sporej części z w/w informacji i raportów jako Członek RN miałem dostęp i również mogę zapewnić, że inwestor był w sposób możliwie maksymalny zweryfikowany.
|