Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2023, 11:25
Przykre jest jak nisko upadasz, żeby napisać coś na mój temat
Po kolei.

Pisałem, że nie było żadnego poważnego DD, bo nikt w klubie z szeregowych pracowników nie wiedziałby, aby ktokolwiek przeglądał fizycznie dokumenty.

Sugerowałem, że powód przejęcia udziałów od Jażdżyńskiego, co niemo Jażdżyński tutaj przyznał, był blef o inwestorze, którzy ma przejąć klub. Przejął? Nie, nie przejął.

Kiedy odklejony (podobnie jak ty) zaczął wysyłać sygnały, że inwestor, który jest taki super hiper ekstra mega fantastyczny w pierwotnej wersji, jednak może nie kupić klubu (pomimo zweryfikowania tego inwestora przez zacne kancelaria o renomie światowej - co sam pisałeś) zacząłem pytać tu i tam i przekaz był jasny - pochodzenie kapitału jest wątpliwe i inwestor nie chce ujawnić tego źródła - zasłania się (a jakże ) umowa o poufności i tym, że to kapitał wielu inwestorów

Koniec historii
Ale skoro wstałeś z podłogi i wyszczekałeś znowu paszkwil pod moim adresem, to może wyspowiadasz się nam tutaj z oświadczenia twojego guru zamieszczonego parę stron wcześniej (dobrze ci idzie liczenie do 36 to oświadczenie pewnie znajdziesz), w którym przedstawiciel Socios stwierdził, że inwestor został gruntownie prześwietlone, sprawdzony i jest GODNY ZAUFANIA i nie budzi wątpliwości.

To teraz serku, powiedz proszę, że chodziło o inny podmiot niż MADA Bo jeśli chodziło o MADA to mam dla ciebie jedne krótki przekaz: tak ciebie, jak i twojego guru, królewskiego te wszystkie kancelarie świata, które sprawdzały podmiot i nie powiedziały wam, że to kapitał ruskich oligarchów zrobiły was w uja

Albo o tym wiedzieliście, a mimo to wysmarowaliście oświadczenie, w którym pominęliście bardzo istotny element, więc zwyczajnie KŁAMALIŚCIE.

I teraz mamy kilka wniosków z tej sytuacji:

1) jesteście takimi frajerami dającymi sobie nawijać makaron na uszy, że byle forumowicz pisze, że chodzi o źródło kapitału a wy parę dni później malujecie oświadczenie, że z inwestorem wszystko jest spoko, co wprost świadczy, że nie powinniście żadnej funkcji sprawować
lub po prostu jesteście frajerami, że światowe kancelarie zrobiły was w bambuko i wyprowadziły na minę, chociaż nie trzeba pracować w kancelarii o światowej renomie żeby wiedzieć już w tamtym czasie, że chodziło o pochodzenie kapitału

2) świadomie i celowo okłamaliście kibiców, wszystkich tutaj na forum w imię... no właśnie czego? Czyjego interesu Serku?

Wniosek ostatni. Czasem lepiej zamknąć ryj i siedzieć cicho, bo kiedy kierujesz się ambicjonalną chęcią doje^*bania komuś to bumerang wraca ze zdwojoną siłą.

A teraz tłumacz się reszcie forum, nie mi, dla mnie tak ty jak i twoi kompanii to ............. (dobrze wiesz co, ale nie przekroczę granicy pozwu ), z tego czy jesteście frajerami, którzy dadzą się wodzić za nos i wydają oświadczenia nie wiedząc o czym mówią, czy wydaliście nieprawdziwe oświadczenie całkowicie świadomie a jeśli tak to dlaczego.

Idę po popcorn.
Odpowiedz cytując