crux.a napisał(a):

|
Tu tez jest chlew, w sporej mierze przez twoje prostactwo.
|
Może i chlew, ale na temat.
kopaczoholik napisał(a):

Mam prośbę o wyjaśnienie pewnej kwestii, które mnie nurtuje!
Czy ktoś potrafi mi rozrysować pozycję Ratona przy stracie bramki na 1:3... Nie oglądałem końcówki i nie potrafię ogarnąć naszego SFG i pozycji Ratona... i pieknej akcji Antczaka...
Swoją drogą Antczak jest wypożyczony z Lecha Poznań... a to oznacza, że taka Odra Opole (z całym szacunkiem do niej) potrafiła pozyskać gracza, który potrafi grać w piłkę... w odróznieniu od naszym poznańskich perelek typu Niewiadomoski, Sobol i Gogól... Swoją drogą ciekawy, który z tej trójki jest gorszy....
Klub mem w całej okazałości...
|
O ile pamiętam (a NIE zamierzam oglądać tego gówna jeszcze raz) to Raton chyba wracał z naszego SFG gdzie oczywiście nic nie zrobił bo nasze SFG są zagrożeniem głównie dla nas. Myśle że co trzeci SFG kończy się groźną kontrą rywala, może co czwarty. Za to praktycznie żaden nie jest zagrożeniem dla przeciwnika.
Czemu był tak ustawiony to ja nie wiem, może jeszcze tamtą akcję przeżywał? Zachował się jak Biegański - czyli wyszedł na grzyby, zamarł i rywal mógł wbić do pustej.
Jak coś pochrzaniłem to mnie poprawcie, pod koniec meczu widziałem już wszystko na czerwono.