Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2023, 12:09
Chore podejście Socios... Powiedzmy, że jestem wujem dziecka, które napierdala matka... No ale wiadomo, nie jestem ojcem więc zainterweniować nie mogę. Mogę się tylko modlić żeby ojciec tkwiący w tej patologii coś zrobił.

I tak jest z Socios i JK, Wisła. Każdy rozumie status Socios i chyba nikt tu nie wymaga aby JK był niewolnikiem kibiców , dostał jakoś plan działania i realizował wszystko punkt po punkcie, bo jak nie to zacznie byc z klubu wynoszona kasa w reklamówkach.

Jest teraz taka patologia w klubie ze Socios powinno zainterweniować, stworzyć swoje postulaty. Nie na zasadzie zwalniamy Sobola i Lasickiego, bo jakoś kozioł ofiarny z piłkarzy też musi być. Tylko postulaty, które każdy trzeźwy człowiek widzi i zna, tzn. Wprowadzenie profesjonalizmu, zwolnienie legend i nieudaczników czyli całego sztabu, trenera itd i budowa od zera, ale nie na emocjach i obłudzie a konkretnie

To co jest teraz przypomina niestety czasy WSH. W klubie jest patola i układ, wszyscy wiedzą co jest grane ale mówią, że nikt nic nie może zrobić. Wisła stacza się sportowo i finansowo a Socios milczy. To co się dzieje jest bardzo tragiczne dla wszystkich, a najbardziej dla Wisły
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 19.08.2023 o godz. 12:23.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując