Wyświetl pojedynczy post
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2023, 09:19
Nie mam pojęcia nad czym tutaj myśleć. Kto miał odrobinę oleju w głowie i trochę umiejętności to już dawno z tego cyrku uciekł. Zostali ci co nic nie potrafią i nigdzie indziej szansy nie dostaną. Przecież ten mecz mógł się równie dobrze skończyć 0:5. Krzyżanowski mam nadzieję, że szybko stąd odejdzie, bo ma czas żeby nadrobić braki i zostać solidnym grajkiem, a ten bufon Sobolewski tylko zniszczy mu karierę. To samo Duda. Chciałbym zobaczyć jaki progres zrobi u prawdziwego trenera z kimś z kim będzie mógł pograć w piłkę. Nie mam pojęcia co sprawiło, że nie doszło do zmiany trenera po blamażu w poprzednim sezonie. W tym też sprawia na konferencjach z Karolinką wrażenie że dobrze się bawi, tak jakby fakt że jest autorem największej kompromitacji w dziejach klubu, nie miał miejsca. Cóż ten człowiek ambicje ma usadowione w zupełnie innym miejscu niż możliwości intelektualne, a prezes Wisły, jest może i pełny dobrych intencji, ale jednocześnie młody i naiwny, operujący w świecie rządzącym się zupełnie innym prawami niż piłka nożna. Jak szybko nie dorośnie, to nie ma takich pieniędzy z jakich pasożyty żerujące na truchle Wisły, nie są go w stanie oskubać.
Odpowiedz cytując