kopaczoholik napisał(a):

Odejście Moltenisa to prowokacja...
Moltenis był najlepszym naszym obrońcą tylko dlatego, że nie grał w tym sezonie 
Ale nie pojętym jest dla mnie jak można pozbywać się naszego najlepszego obrońcy z poprzedniego sezonu, w szczególności, że nasz kapitan gra DRAMATYCZNIE źle... a w jego zastępstwie wchodzi do gry Coley, który może wywinąć numer w każdym momencie meczu... choć ostatnio zrobił dobrą zmianę...
Swoją drogą niech mi ktoś wyjaśni kto będzie grał na środku obrony w przypadku jakiejkolwiek kontuzji środkowego obrońcy?!!! Łasicki jest w fatalnej formie.... więc co? Pozostajemy tylko z Eneko i Coleyem? W przypadku ich kontuzji lub fatalnej gry to Sobolewski wystawi do składu chorągiewkę/kołek?
|
Jak będzie potrzeba to na środek można przesunąć Juncę albo Jarocha, nowy Hiszpan na 6 jeśli nie jest nieruchawym klockiem też teoretycznie mógłby zostać cofnięty. Ogólnie to prawie wszyscy ch.ja grają więc w zasadzie wszystko jedno kto się będzie wygłupiał na stoperze.
A co do odejścia Moltenisa, dla mnie to niestety sygnał, że jesteśśmy blisko położenia na łopatki, chyba że przyjdzie kolejny Hiszpan to będzie dziwnie.Oczywiście wolałbym żeby wypchnięto Urygę albo Colleya, jednego nie ma, a drugi to kiksiarz, który ogólnie sprawia na mnie wrażenie jakby miał granie w Wiśle w d.