Wyświetl pojedynczy post
nero
Hanys

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2023, 17:42
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Tak, nawet potem za nią tutaj przepraszałem piłkarzy Puszczy.

Są na tym świecie ludzie, którzy potrafią się przyznać do błędu, choć wiem, że w sieci normalnie takie rzeczy się nie zdarzają.
Nie wiem jak inni, ale problemem nie było to, że się pomyliłeś tylko to, że byłeś wstanie w ogóle taką teorię wysnuć. Co zresztą z tego co kojarzę "walczyłem" przed faktem, a nie po fakcie (przed awansem Puszczy). Pisałem wtedy coś w stylu jak to widzisz, że przyjdzie prezes i powie tym piłkarzom, że maja odpuścić?

MaLk napisał(a):Wyświetl post
To stoi w jakiejś sprzeczności z tym, co napisałem?
W miarę nie. Niewykluczone, że ja z tym Krzoską trochę przesadzam, możliwe że jednak chłop nie wpisuje się w schematy 99% społeczeństwa i jednak jak przyjdzie ktoś ogarnięty i powie, że ma "teraz zapierdzielać dwa razy więcej i dwa razy dokładniej niż dotychczas" to on do tego poziomy się dostosuje bez marudzenia albo od zawsze na tym poziomie jest. Jak tak będzie to w porządku, ale takiej sytuacji że ktoś się nadaje do tego co robi to będą jakieś jednostkowe przypadki, gdyby tak było to nie bylibyśmy tu, gdzie jesteśmy czyli w du.pie.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując