Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2023, 23:15
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To jest kwestia Sobolewskiego.

I nie opowiadaj bajeczek o frustracji bo to niesmaczne. Kibice skandowali jego nazwisko na meczu ze Stalą kiedy zagraliśmy kompromitująco przy 32 tysiącach kibiców.
Kibice nie kazali mu wypierdalać po kompromitacji z Puszczą przy niemal 30 tys. kibiców mimo że położył mecz kuriozalną taktyką.
Miał poparcie większości kibiców podczas obozu przygotowawczego po kompromitującym sezonie bez awansu który w 3/4 był jego dziełem.

Mało którzy kibice wykazali kiedykolwiek taką wyrozumiałość jak Ci Wisły, a Ty masz czelność jeszcze bredzić o frustracji?
Nie masz wstydu. Jesteś po prostu żałosnym klakierem.

Serio, kibice z Sobolewskim obchodzą się jak z jajkiem, ale jest ekspert Kurz który im przypomni jaką są bezrozumną tłuszczą chcącą bez powodu krwi niewinnego trenera który jest tutaj tylko drugi rok, zaliczył jako asystent spadek przy piątym budżecie płacowym i brak awansu z największym - już jako pierwszy.

Zaczyna się nowy, zespół wygląda jak zbieranina z Erazmusa, starzy piłkarze wyglądają jak cienie siebie z poprzedniego sezonu, nowi grają pod siebie, atak nie istnieje, obrona nie istnieje a mędrzec Kurz ma diagnozę! Bezrozumni kibice chcą krwi!

Ja wymiękam
Nie mam słów...

P.S. A przyszło Ci do łepetyny że kibice mają powody mieć pretensje do Sobolewskiego?
Wiem, ze trenera atakuje się najłatwiej i ścinając jego głowę zapewnia na pewien czas spokój (działa podobnie jak w polityce dymisja ministra, który akurat podpadł publice). Ale głównym problemem jest Królewski, a nie Sobol. Sobol to tylko NPC, który pojawia się na stronie 1228 tej historii i znika rozdział dalej. W ogóle nie powinno go tu być. Zmiana trenera powinna nastąpić, ale na Trenera... Inaczej za poł roku będziemy dyskutowali o tym samym. Dotychczasowe doświadczenia pozwalają podejrzewać, że Jarosław jest organicznie niezdolny do przeprowadzenia takiej operacji. I jeszcze jedno, nie mam złudzeń, że sama zmiana trenera nie wystarczy. Trzeba było zrobić to przed sezonem i razem z nim zbudować chociażby kadrę, na która chciałby postawić. A to przecież tylko jedno z kilku działań, których zabrakło.
Odpowiedz cytując