Wyświetl pojedynczy post
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2023, 21:15
Góralski to akurat bardzo dobry pomysł! Ale nie chce mi się wierzyć aby to był pomysł realny...

Przecież dla Góralskiego byłaby to sportowa degradacja a dla nas pewna niewiadoma...

Niemniej jednak Góralski to mimo wszystko były reprezentant naszego kraju! Jak dla mnie grający Góralski w jakimś poważnym klubie i lidze... mógłby wrócić do gry w Reprezentacji Polski, bo to co ta drużyna odstawia od mistrz świata to jest jakaś parodia...

Jak dla mnie Góralski ma więcej to stracenia niż zyskania w Wiśle Kraków.
Oczywiście dla nas to też pewna nie wiadoma... ale my mamy tak na prawdę na środku tylko Dudę bo Basha zaraz się rozsypie... Olejarka to melodia przyszłości... a Gogól to najlepiej jakby się spakował i wyjechał choćby w Bieszczady... Sapała to człowiek szklanka... Góralski byłby bezcennym wzmocnieniem... choć według mnie i tak byłby słabszy od Igbekeme.

Szkoda, że nie powalczyliśmy o Świerczoka... Piłkarz po długiej przerwie ale do odbudowy... W każdym niemal klubie strzelał sporo bramek...

Czy ktoś wie co dzieje się z Urygą... gdzieś czytałem, że miał wrócić do treningów w lipcu, a mamy juz sierpień! kiedy kończy m się kontrakt?!

Ángel Baena nie pokazuje niczego więcej od Talara... Jak dla mnie gra tylko dlatego, ze jest hiszpanem...
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 11.08.2023 o godz. 21:18.
Odpowiedz cytując