krysztal napisał(a):

|
A .... tam z tym.Czekamy na kolejny w....... 4:1.Może wtedy do betonów takich jak Smok,noname,nieznajomy czy s1mone dotrze w jak ciemnej dupie jesteśmy.Myślę że to wydarzy się w miarę szybko.
|
No, ja też zaliczam się do tych betonów.
Widziałem w sobotę fajny mecz, z wieloma sytuacjami i naszym dużym pechem.
Zastanawiałem się pod koniec do czego przyczepią się nasi fachowcy na forum.
Ponieważ wynik się nie zgadzał, marne 0:0 zamiast co najmniej dwóch, trzech bramek dla nas, co w pełni byłoby zgodne z przebiegiem spotkania, znalazły się i błędy Sobolewskiego - a to brak gry 2 napastnikami, a to nie kazał im strzelać z dystansu, a to zdjął Bashę i wprowadził Gogóła.
Nie zawiodłem się na forum.
Podejrzewam, że gdybyśmy nawet wygrali 5:0 byłoby co krytykować, choć pewnie by nie wypadało.
Na koniec: też chciałbym, żebyśmy wozili rywali "siódemką" jak chciał BC, też chciałbym samych bezdyskusyjnych zwycięstw, też chciałbym widowiskowych akcji zgranych ze sobą piłkarzy.
Też nie jestem do końca przekonany do umiejętności trenerskich Sobolewskiego, czyli nie uważam, że przerasta znacząco tę ligę. Myślę, że to w końcu zatrybi, dlatego nie obrzucam Sobola inwektywami jak większość na forum, albo nie staram się złośliwie jak inni, przekręcać jego nazwiska - to dziecinne.
No, ale rozumiem frustrację i głęboko współczuję.