Wyświetl pojedynczy post
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2023, 08:32
Wczoraj przed meczem prezes był uprzejmy powiedzieć:

Uważam, że mamy wszystko, by awansować w tym sezonie.

Mecz pokazał, że póki co to "wszystko" jest bardzo głęboko ukryte.

Prezes był też uprzejmy powiedzieć:

Przepraszam za brak awansu, choć wiele zrobiliśmy, by do niego doszło.

Nie interesuje mnie czy ktoś wyjdzie i powie przepraszam, zaj... czy coś w tym stylu. Interesuje mnie by wyciągnięto wnioski i konsekwencje. Brak awansu nie wynika z przypadkowej bramki, pecha itd. Brak awansu wynika z systemowych błędów w zarządzaniu klubem i wadliwego doboru pracowników. Tymczasem konsekwencji za spadek i brak awansu nikt nie poniósł, w klubie panoszą się święte krowy, słabe merytorycznie ale swoje. Wszystko leży i kwiczy począwszy od strony sportowej skończywszy na organizacji meczu.

Po meczu z Puszczą wylecieć powinien cały, powtarzam cały sztab szkoleniowy + kogo się da z zawodników. Może na początku byłoby gorzej, ale byłaby nadzieja, że będzie lepiej. A tak to jest jak jest.

Po meczu prezes był uprzejmy udzielić wywiadu. Z korporacyjnej nowomowy wynikło, że sezon to maraton, a z wczorajszego meczu jest wiele pozytywów (jakich nie powiedział) itd. Nie wiem jak głęboko JK jest uwiązany układami z JB16, ale jeżeli to jego przemyślenia to rozjazd z rzeczywistością jest bardzo głęboki.
Odpowiedz cytując