Cytat:
|
Odszedł od nas pomocnik, niejaki Patryk Plewka oraz ostoja James Igbekeme w zamian przyszli Patryk Gogół i Dawid Olejarka... W efekcie tych zmian powstała w środku pola wyrwa bo Basha (jak rozumiem ze względów zdrowotnych vel szklanych) musi być oszczędzany na wszelkie możliwe sposoby.... Z kolei, oba nasze wzmocnienia (jak na razie) nadają się do tarcia chrzanu... więc jaki był sens pozbycia się wychowanka Plewki? Sam go często krytykowałem i uważam dalej, że nie tylko przestał się rozwijać, co zaczął się cofać... Mimo wszystko wychowanek odchodzi a w zamian w trybie awaryjnym przywracany jest do składu nie chciany macedończyk Enis Fazlagić? Serio wolałbym już Plewkę od Fazlagicia...
|
Ja myślę, że sytuacja wymknęła się spod kontroli naszym włodarzom tzn. miało być odchudzenie kadry, super wzmocnienia, a jak sie okazało jaką chujnię gramy, ba, że nie mamy kim grać, ledwo 11 chłopa mamy do gry, to na szybko wymyślane są kolejne "wzmocnienia". Czyli ciągle to samo, jak co sezon.
Stąd myślę, ze ten Fazlagic się wziął teraz.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.