Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2023, 09:59
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Tak, Sobol będzie miał wyniki i zostanie zwolniony ale jak wyników nie miał (końcówka sezonu) to zwolniony nie został

Nie chodzi o to żeby życzyć Wiśle źle, życzyć porażek, tylko o to, że z Sobolem jako trenerem awansu nie będzie więc nawet zajęcie miejsca 3ciego, wielce prawdopodobne, że oznacza odpadnięcie w barażu. .
W co 3 przypadku to nie trener jest zwalniany tylko sam odchodzi mając lepsze opcje lub po prostu samemu dezerterujac. Czy to jak wielokrotnie robił Probierz, Skorza, Moskal czy nawet Sobolewski w Płocku. Umowa może być też po prostu nieprzedluzona z końcem sezonu bo się ktoś nie dogada.

Czy będzie awans z Sobolewskim to się przekonamy. Wg mnie nawet przy jego błędach to wyciśniemy, bo mamy za dużo jakości piłkarskiej by nawet taki trener to sp*****lil.

krysztal napisał(a):Wyświetl post
Przestań .......ić,dobrze wiesz o co chodzi...
Ja podziwiam wiarę że Sobol to taki hamulcowy że tylko jego wyrzucenie spowoduje że nagle zaczniemy grać jak Barcelona (w najlepszych czasach). I że nagle ci sami piłkarze przestaną popełniać błędy. Że nagle Rodado będzie strzelał setki itd.

Szczególnie jeśli nowy trener nie dostanie czasu tylko będzie musiał coś zmienić w 2 tygodnie

Tym bardziej gdy do zmiany dojdzie w połowie rundy. Gdzie z znowu będzie zwalanie że "transfery nie były moje, okres przygotowawczy nie mój, nie można mnie rozliczać".

Czy chce innego trenera niż Sobolewski naszej Wisły? Tak. Czy pierwszy lepszy trener to lepiej ogarnie? Raczej nie. Czy moment zmiany ma znaczenie dla kariery trenera w danym klubie? Tak.

A już tego brakuje żebyśmy ściągnęli trenera i żądali jego głowy po pół roku jak wyniki się nie będą zgadzać. A na pewno by tak było.
Odpowiedz cytując