Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2023, 06:01
Cytat:
Cabro wygląda spoko, tylko jest jeden problem: mieliśmy odchudzać kadrę. Na razie na papierze mamy na każdą pozycje 2-3 grajków, a w rzeczywistości istnieje tylko pierwszy skład. Kiedy tego balastu zaczniemy się pozbywać?
Przecież u nas co sezon to samo. My co sezon odchudzamy kadrę i schodzimy z budżetu płacowego.

W tym sezonie znowu wyszło tak,że odchudziliśmy kadrę, po czym okazało się, że nawet nie mamy do pierwszego składu ludzi więc teraz na gorąco ściagamy jeszcze kogoś - jestem przekonany, że taki własnie był proces myślowy, tzn. zamknęliśmy już dawno budowę kadry a jak ruszył sezon i się okazało, że nie ma kim grać to mamy kolejny transfer.

I tak jak zawsze, jednego szrotu czy ludzi na wysokich kontraktach się pozbyliśmy, a w to miejsce wszedł Colley itd z kolei jak się pozbyliśmy młodych talentów, to wszedł Olejarka, Gogół, na ławkę z kolei poszedł Młyński, może Szot itd

Cyrk to mało powiedziane. Ja nie wierzę, że nie jesteśmy w stanie z takiego Szota czy Młyńskiego przez 2-5 lat zrobić grajka, który będzie tym żelaznym rezerwowym, czy nawet numerem 20-25 w kadrze.
Chłopa, który po prostu sobie będzie i będzie się pałętał między zawodnikiem wchodzącym z ławki na końcówki meczów, czasami grającym w pierwszym składzie bo będzie plaga kontuzji itp a przeważnie będący rezerwowym i naciskającym na innych rezerwowych aby się rozwijali bo jak nie to on wejdzie do pierwszego składu/na końcówkę meczu a nie inny numer 12-25.

My wolimy zrezygnować z Młyńskiego a sprowadzić Olejarkę i od nowa zacząć cyrk.

Źle napisałem, że nie wierzę, że my nie jesteśmy w stanie w 2-5 lat wyszkolić chłopaka. Akurat to widzę i w to wierzę, że MY nie jesteśmy w stanie ale ogólnie nie wierzę, że nie da się tego zrobić. Tym bardziej gdy mówimy o poziomie 1 ligi i byciu rezerwowym. Przecież rezerwowy 1 ligi to taki poziom II-III ligi...

To co się w tym klubie odpierdala to są istne jaja.
I jeszcze pewnie było powiedziane Kiko, że weź mi odchudź kadrę panie Hiszpan, a jak zaczął odchudzać ale ściągać Hiszpanów, to mu kazali młodych Polaków też jakichś dobrac, bo przecież jak to tak bez młodych talentów? No i wyszło zapewne dzięki Królewskiemu "odchudzenie"

Zresztą, jak tu by nie było Polaków to z kim by gadał i pracował taki Kmiecik itp? Pewnie w innych językach się nie porozumiewa więc musi mieć kogoś do towarzystwa i nauki.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując