Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2023, 08:28
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Nie burz się wolfy, podałem diagnozę a nie wyzwisko. Teraz lepiej rozumiem dlaczego zamiast rzeczowo argumentować próbujesz właśnie ty poniżać dyskutantów. Kiedyś nawet mnie to złościło. Teraz wiem że trzeba cię traktować jak, niegroźnego dzieciaka ze spektrum.
Twoje poniżanie innych, w tym mnie, przestało mnie ruszać.
Jesteś specyficznym folklorem tego forum.
Trochę jak Koalik choć jednostka chorobowa jest zupełnie inna.

Nie robię sobie z ciebie jaj.
Tylko od czasu do czasu przypominam diagnozę żeby nie musieć reagować jak powinno się reagować wobec normalnego, zdrowego faceta.
Jeszcze nigdy nie widziałem aby ktoś na " spokojnie, tylko się nie denerwuj, reagował w inny sposób". Także tego.. Co do meritum pełna zgoda. Tylko takie podejście gwarantuje nie złość, ale współczucie dla drugiego człowieka. Wszyscy znajomi którzy mają dzieci że spektrum autyzmu/aspergerem dzięki diagnozie zaburzenia mogą lepiej zrozumieć swoje dzieci i zaakceptować ich sposób odbierania świata.

@Drozd, trochę się nie zrozumieliśmy

Ten mityczny 6 budżet ligi (choc budżet nie gra i zawiera milion zmiennych, nie tylko place 1 drużyny), sprawił że zamiast stawiać sobie za cel bezpieczny środek tabeli i sukcesywny rozwój sportowy, robiono znowu fikołki i wielkie zapowiedzi, czego skutkiem był spadek z hukiem.

My się natomiast lubimy tak bawić, te słynne haselka "że Wisła jest stworzona do wyższych celow" choćby ze słynnej przemowy JB po wygranych derbach w tamtym sezonie. Przypadkowo po tym się zaczął zjazd.

Dzięki temu wszystkiemu jesteśmy tu gdzie jesteśmy, a nie przez minimalizm piłkarzy.

O tym wszystkim zdaje się że powiedziano już bardzo dużo, choć jakoś nie mam przekonania że podobne bledy nie zostaną popełnione w przyszłości.
Odpowiedz cytując