Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2023, 06:22
Cytat:
To jest wręcz przerażające, jak nie wiele trzeba, aby nasza drużyna wpadała w panikę... w 2 minuty straciliśmy dwie bramki...

Ta panika pojawia się od dawna... zmieniają się trenerzy, zawodnicy... a panika pozostaje... czy to nasze monochromatyczne DNA? To jest kolejny kompromitujący występ obrony za kadencji Sobolewskiego...
My ściągamy niezłych piłkarzy, z potencjałem, problem w tym jaką mamy atmosferę w klubie, sztab, oni nie sa ani mentalnie ani taktycznie przygotowani do gry, do awansu. Przychodzi trudniejszy moment i w 99% przypadków jest klapa.
Do takich momentów mozna zaliczyć wszystkie te mecze jak wczorajszy gdzie w minutę siada nam psycha, chłopaki boją sie o wynik, mimo, że było prowadzenie 1-2 bramkami, zaczyna się chaos, takim momentem były mecze z ZS i Puszczą, takimi momentami były wszystkie mecze z czołówką w tamtym sezonie gdzie przegraliśmy. Chyba tylko z TBB udźwignęlismy temat.

I zapewne czeka nas to co w tamtej rundzie. Zagramy z kimś z czołówki i będzie ostry oklep, bez szans na wygraną, bo jak ktoś się przed nami nie położy jak Polonia czy Łęczna, to będzie nas jechał, bo zagra taktycznie, bo psycha nie siądzie im, i nasi chłopcy się przestraszą.

To, że grać umiemy to widać, tylko w momencie gdzie kończy się radosne granie, takie bez odpowiedzialności, a zaczyna się presja i ktoś chce z nami zawalczyć, to od razu wszystkie umiejętności, z naszych ulatują.

Szybko nas ta liga zweryfikuje, tzn. nie nas, bo każdy wie co jest grane, zweryfikuje Sobola i Królewskiego. Jestem ciekaw czy będzie to samo co w tamtej rundzie, gdzie żadnego meczu nie wygramy czołówką.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując