|
Nie krytykuje Ratona aby na siłe promować Biegańskiego... bo według mnie obaj są przeciętni...
Raton jak ten sezon pokazuje nie jest cudotwórcą i bez obrony ciężko będzie każdemu bramkarzowi...
Chodzi mi o to, że obaj są przeciętni i obaj nie mieli pomocy w obronie...
Biegański jest młody i chociaż można byłoby na nim zarobić... a Raton teraz tu jest i zaraz go nie będzie... więc chyba jednak lepszy młody polak, na którym można zarobić a nie stary hiszpan.
Problemem jest obrona, czy nawet szerzej gra obronna całej drużyny... Polonia Warszawa grając w 10 strzeliła 2 bramki, a że druga z nich nie została uznana to tylko nasze szczęście.
Z taką obroną nie mamy co szukać w barażach... a i w pucharze polski czeka już jakaś kompromitacja...
Wystawienie Tachiego w pomocy to sabotaż... może trzeba by go sprawdzić w obronie.... tym bardziej, że Łasicki gra fatalnie... a ten nowy hiszpan to też taki troche ananas...
Moltenis był solidny więc w nagrodę siedzi na ławcę... mam świadomość, że zawalił baraże ale inni też grali daremnie... więc nie wiem czemu tylko on ponosi karę...
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 30.07.2023 o godz. 21:01.
|