Szneka napisał(a):

|
Na dziś mamy braki w środku pola, na lewej pomocy i w ataku. Póki co Goku pół klasy słabszy niż Fernandez, Alfaro o klasę słabszy niż Mula , Basha dwie klasy niżej niż Igbekeme. Rodado też jak zawsze , pięć piłek zepsuje, jedną trafi. Łasicki Junca i Villar również dużo słabsi niż na wiosnę. Brak wartościowych zmienników no i pseudotrener na ławce.
|
W ostatnim meczu Fernandez wypadł dosyć blado, raczej wskazanie na Goku, rywal też trzecioligowy, Alfaro może pół klasy słabszy, wygląda jak mój mechanik samochodowy

, ale piłka mu nie przeszkadza, notuje jakieś liczby, ewidentnie się rozkręca, Basha dopóki ma siłę i jest na boisku wnosi podobną jakość do Ikbekeme, co do Igora, zgoda, Junca daje dużo mniej z przodu, wg mnie musi się zgrać z Alfaro, w obronie grał podobnie słabo, Villar jeden z najsłabszych z poprzedniego zaciągu, miał przebłyski, podobnie jak teraz... Tachi w obronie to totalne nieporozumienie. Rodado powinien więcej grać indywidualnie, parę razy pokazał, że ma niesamowity drybling na tę ligę. Ewidentnie drużyna jest jeszcze pod formą. Do środka mamy kogoś jeszcze sprowadzić, mam nadzieję, że będzie to jeden z dwóch starych znajomych...