s1mone napisał(a):

Typ najpierw mi pisze, że to ja jestem ten głupszy, a potem mnie oskarża o ad personam.
Wolfy uświadomię Ci : praktycznie każda Twoja wypowiedź, w której z kimś się sprzeczasz opiera się na ataku ad personam. Ja rozumiem, że taki masz styl i zlewam większość tych osobistych wycieczek, ale generalnie myślałem, że ty sobie zdajesz z tego sprawę... Może jednak ten Asperger kurde?
|
Jesteś głupi bo masz prymitywny styl i poziom argumentacji. Gdybyś faktycznie kładł na to lagę to nie odpisywałbyś po takim czasie.
Reasumując:
- .......isz jakieś infantylne kocopoły i rysujesz memy w paincie.
- argumentacyjnie Ty, Karherop i Framat to dno i metr mułu. Ostatnio już w ogóle nawet nie próbujecie.
- do tego próbujesz jakichś zaczepek na poziomie gimnazjum.
Weź chłopie spierdalaj i się nie ośmieszaj. Z dobrego serca Ci radzę.
No chyba że masz coś sensownego i na temat, zawsze chętnie przeczytam.
I jeszcze jedna sprawa - Ty, Karherop i FraMat który to zaczął - uświadomcie sobie że asperger to zaburzenie i używanie go w charakterze żartu czy jako wyzwiska jest świadectwem niedorozwoju społecznego.
Nie mam aspergera, drę z was łacha bo w mojej ocenie na nic więcej nie zasługujecie. Może się Wam to nie podobać, możecie się z tym nie zgadzać - ale przypisywanie mi aspergera jest niesmaczne w formie w jakiej to robicie. To nie jest sposób na ośmieszenie kogoś albo umniejszenie wagi jego argumentów. Gdybym miał aspergera to moje zachowanie byłoby kompulsywne, więc wypominanie go byłoby w złym guście.
Jesteście kretynami, więc napiszę prościej w nadziei że zrozumiecie - asperger to nie wyzwisko, najlepiej przestańcie używać tego słowa. Jest wiele innych na waszym poziomie.