wiesniak842 napisał(a):

To sie lepiej dopytajcie swoich kobiet co robily 4 lata + 9 miesiecy temu i czy nie znaja wolfiego
|
Ja już wtedy tyle nie piłem.
Co nie zmienia faktu że dekle s1mone i Karherop nie mają żadnych argumentów i zostaje im żałosne ad personam, które też im zresztą słabo wychodzi...
s1mone - bycie mądrzejszym od Ciebie to żadne osiągnięcie, tak na oko 2/3 kraju może to o sobie powiedzieć. Jeżeli dorosły facet pisze jakieś bzdury o muchach i rysuje memy w paincie... No nie błyszczysz, delikarnie rzecz ujmując.
Najlepiej skupmy się na faktach i ograniczmy cringe do minimum. Ja podałem argumenty, zresztą Królewski sam większość tego co napisałem potwierdził mimochodem w swoim ostatnim wywiadzie (który wyszedł już poza środowisko wiślackie z uwagi na swoją kuriozalność) z zastrzeżeniem że "Radzio się nauczy" i "pracuje nad tym".
Co byś nie pisał - po 10 miesiącach braku poprawy "to był dopiero pierwszy mecz" nikogo normalnego nie kupi. Zwłaszcza jeżeli linia obrony jest ta sama, większość z tych zawodników Radzio ma od kiedy przejął drużynę a zmiany to jego decyzja, bo i Moltenis i Biegański są do dyspozycji.