Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2023, 09:22
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Czemu Raton po pierwszym meczu jest wyzywany od parodystów? Przez to, że dostał centrostrzał z dupy, pod słońce, który temu typowi wpadł raz na tysiąc?

Według mnie bronił przyzwoicie, wychodził do dośrodkowań, ma przyzwoite warunki fizyczne.
Też uważam że Raton wyglądał OK. Znowu idioci chcą stawiać na jakiś młody ręcznik w bramce.
Przede wszystkim dobrze wychodził do dośrodkowań. Jakiś centrostrzał od dwóch słupków to nie jest coś o co na tym etapie bym rozdzierał szaty. Czas pokaże ale dla mnie to jest OK bramkarz, zmiana na plus.

W ogóle to w moje ocenie najbardziej zawalili:
- nasz pseudotrener, ale to osobna kategoria.
- Łasicki - po tym meczu ławka się należy. Kompromitujący występ, totalny elektryk. Satrustegui miał nietęgą minę po tym co nasz kapitano odjebał w drugiej minucie ale to dobrze - niech wie z kim gra.
- nasi nowi Hiszpańscy skrzydłowi. O ile przy Muli od razu było widać jakość tak Ci wyglądali jak swoje CV: beznadziejnie.
- Olejarka za faule w okolicach pola karnego.

Środek pola nie istnieje bez Bashy. Duda w miarę poprawnie, z przodu dno (zwłaszcza te jego podanie za długie o 10 metrów w aut), z tyłu kilka ważnych odbiorów jednak było. Nie to co Guguł, chociaż ciężkon ocenić bo grał z Olejarką, kiedy w środku już nie istnieliśmy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.07.2023 o godz. 09:48.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując