Patryko napisał(a):

Czemu Raton po pierwszym meczu jest wyzywany od parodystów? Przez to, że dostał centrostrzał z dupy, pod słońce, który temu typowi wpadł raz na tysiąc?
Według mnie bronił przyzwoicie, wychodził do dośrodkowań, ma przyzwoite warunki fizyczne.
|
Też uważam że Raton wyglądał OK. Znowu idioci chcą stawiać na jakiś młody ręcznik w bramce.
Przede wszystkim dobrze wychodził do dośrodkowań. Jakiś centrostrzał od dwóch słupków to nie jest coś o co na tym etapie bym rozdzierał szaty. Czas pokaże ale dla mnie to jest OK bramkarz, zmiana na plus.
W ogóle to w moje ocenie najbardziej zawalili:
- nasz pseudotrener, ale to osobna kategoria.
- Łasicki - po tym meczu ławka się należy. Kompromitujący występ, totalny elektryk. Satrustegui miał nietęgą minę po tym co nasz kapitano odjebał w drugiej minucie ale to dobrze - niech wie z kim gra.
- nasi nowi Hiszpańscy skrzydłowi. O ile przy Muli od razu było widać jakość tak Ci wyglądali jak swoje CV: beznadziejnie.
- Olejarka za faule w okolicach pola karnego.
Środek pola nie istnieje bez Bashy. Duda w miarę poprawnie, z przodu dno (zwłaszcza te jego podanie za długie o 10 metrów w aut), z tyłu kilka ważnych odbiorów jednak było. Nie to co Guguł, chociaż ciężkon ocenić bo grał z Olejarką, kiedy w środku już nie istnieliśmy.