Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2023, 14:27
Zaczynaliśmy ligę z nastawieniem, że jest to jedna wielka kopanina i strach w niej grać. To potwierdziło się w meczach że słabymi rywalami, żeby było śmieszniej na wiosnę praktycznie wszystkich słabych ograliśmy, a tam gdzie nie było tyle chamstwa w meczach i liczyła się gra, prawie wszystko przegraliśmy. Tak samo jak mówi się, że awanse robi się ogrywając słabych, a z czołówka wiadomo że różne wyniki mogą być. Ograliśmy wszystkich słabych, a przegraliśmy z całą czołówka i znowu zakładaliśmy statystyki, pokazując że jednak da się nie zrobic awansu bo z nikim z góry się nie wygrało (oprócz TBB).

I tu trochę właśnie można powiedzieć o Hiszpanach, którzy umieją grać, niby umieją, a tam gdzie właśnie grać trzeba było to nie dali rady. Zobaczymy co w tym sezonie ten powiększony zaciąg hiszpański zrobi. Ja obstawiam, że to co najlepsze już za nami. Można było na fali nowego startu z Kiko, zrobić fajny awans, wtedy nawet z Sobola zrobiono by trenera (wszak awansował by do ekstraklasy), ale cały entuzjazm poszedł znowu się jebać i w tym sezonie myślę że lepiej nie będzie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując