Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2023, 22:09
A synalek Kikuśka będzie grał?

Tradycje zobowiązują - wujek Jurek, brat Dawidek, wcześniej ludzie po wyrokach czy różne kochanki.

Aż dziw bierze, że już kilkukrotnie skompromitowany Kikusiek (od samego początku nie traktowałem go poważnie i miałem rację).

Dla mnie to największy ananas w erze Wisły.

Chłop bez doświadczenia w trenerce za czasów Sarapaty dostał to stanowisko.

A władze ligi chyba wymagają licencji trenerskiej?

No chyba, że Kmiecik dał swoje uprawnienia.

Szybko okazało się, że mimo sprowadzonego tabunu Hiszpanów poziom ówczesnej Ekstraklasy go przerósł.

Gdyby nie Carlitos, byłaby strefa spadkowa.

Długo trwało czekanie na jego wydalenie.

Biorąc pod uwagę, za jakich czasów został sprowadzony i przez kogo, wydawało się, że jego tematu w Wiśle już nie będzie (czasy bandytyzmu, ale też czas wałków transferowych jego kolegi za które dostał zarzuty).

Kilka miesięcy temu okazało się, że tęsknota za czasami Marzenki jest dalej duża, to postanowiono wrócić do Kikuśka, tym razem na innym stanowisku.

Był wagon z Hiszpanii, było oczekiwanie, że awans z taką liczbą grajków z tego kraju jest oczywistą oczywistością.

Niestety, pamiętamy mecz z Puszczą, która bez Hiszpanów pokazała hiszpańskiej Wiśle miejsce w szeregu.

Już trzecia klęska hiszpańska nikogo nie nauczyła (jeszcze jedną miał Carrillo) i znowu jest to samo z dzisiejszym hitem - zatrudnieniem synalka.

W Wiśle po tylu latach przywykliśmy do wszelakiej patologii.

Aż dziw bierze, że Robert Brzęczek jeszcze nie został piłkarzem Wisły.

Ale pożyjemy, zobaczymy jak to mówią.

Obecnie trwa najgorsza sytuacja Wisły w całej historii i wiemy komu to zawdzięczamy:

Braciom Błaszczykowskim, wujaszkowi Jurkowi, środowiskom kibicowskim, Jarkowi Królewiczowi Królewskiemu, Tomkowi Jażdżyńskiemu, Kikuśkowi, fałszywym odnowicielom, TS-owi i fałszywym legendom.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 16.07.2023 o godz. 22:36.
Odpowiedz cytując