|
@Markus - dzięki że odpisałeś na te manipulacje s1mone. Przeczytałem o Pogonii Ptaka i stwierdziłem że nie, nie mam tyle czasu.
Sugerowanie że Kiko ściąga do Wisły kelnerów z Hiszpańskich plaż a nie zawodowych piłkarzy trzeciego i drugiego poziomu rozgrywkowego (czasami z przeszłością w najwyższym) jest zwyczajnym chamstwem...
@Karherop - piłkarze jak przychodzą to nie dostają karnecika na ławkę, tylko informacje że mają sobie wywalczyć miejsce w pierwszym składzie. Bramkarze są tu może wyjątkiem, czasami, ale Sobczak zapowiedział z miejsca że chce wywalczyć pierwszy skład. Także znowu kulą w płot - w normalnej drużynie jest rywalizacja, jak Ci nie idzie to czeka z tyłu kolega żeby wskoczyć na Twoje miejsce. Hiszpan wg. Ciebie nr 3 może szybko okazać się jedynką. Ten testowany Angel ma jakieś dużo gorsze CV niż Villar?
I raczej nie chodziło o sprowokowanie dyskusji, tylko nie doceniłeś jak bardzo po spadku i jesieni ludzie mają już dość nieudolnych rodaków, zwłaszcza "młodych zdolnych". Wielu na dźwięk słów "zdolny junior" krew zalewa.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.07.2023 o godz. 11:18.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
|