Karherop napisał(a):

Sugeruje że nie warto olewać rynku krajowego, czego zresztą Wisła teraz nie robi.
Ściąganie Hiszpana który zagra w ciągu sezonu max 100 min mija się z celem.. Po co np nam trzeci bramkarz z Hiszpanii? Lub szósty stoper?
Szkoda że nawet jak napisałem że posiadanie połowy kadry Hiszpanów jest zrozumiałe to i tak kilka osób próbuje mi wmowic że chce w kadrze 25 Młyńskich. No ludzie. Czytajcie trochę ze zrozumieniem. I nie próbujcie tworzyć tak urojonych teorii.
Za te "wysrywy" to masz koleś ignora. Produkuj się dalej i obrażaj sobie kogo chcesz do woli. I tak już tego nie przeczytam.
|
Chłopie, Ty zacząłeś klasyczną histerię p.t. "gdzie Polacy w Wiśle" i wysrywy o tym jak to klub się rozpadnie pod ciężarem Hiszpanów, zostałeś wyśmiany i nie potrafiłeś podać żadnych przykładów rodzimych piłkarzy na poziomie w kadrze. Zacząłeś histerię o skrzydłowego których w kadrzę mamy aktualnie dwóch (Młyńskiego, Żyro i Talara nie liczę bo zwyczajnke się nie nadają - z różnych powodów). Pierwszy rezerwowy zagra na pewno więcej niż 100 minut, wystarczy sprawdzić ile minut nabił Młyński mimo swojej nieudolności.
Wisi mi czy mi odpowiadasz, zwłaszcza jeśli robisz to w tak kretyński (w Twoim zamyśle to pewnie było bardzo sprytne) sposób. I tak 99% tego co piszesz to kocopoły, zwłaszcza o naszych młodych talentach które muszą grać.